torsdag 3. februar 2011

gjort er gjort!!! Livet, her kommer jeg!!

jeg vet du elsker meg, jeg vet du trodde jeg var den rette, vi var lykkelige.
men du forandret deg, du var ikke lenger den jeg forelsket meg i, og vær gang vi pratet ble det krangling, du vil ikke en gang prøve å forstå, jeg har vært tålmodig lenge, jeg har prøvd hardt. men du vil ikek se, og du vil ikek forstå. det er på tide jeg slapper av å tenker på meg ... og bare meg!!
(og venner) here i go, my first step as a single in so meny years :-S it's fucking scary!! det aller værste er at jeg er ikke annet enn trist i hjerte, og det er kun fordi jeg vet hvor vondt han har det :-S jeg syntes så ubegripelig synd på han :( stakkars puse gutten. jeg håper så inderlig han finner ei snuppe som elsker han og forteller han hvor nydelig han er og kjemper for han, og som elsker biler og di tingene han elsker. så di har ting til felles. jeg har absolutt ingenting til felles med han, og han ser det ikek en gang. hvorfor må du være SÅ blenda av kjærligheten. det blir nok hardtest for han. jeg får litt lyst å gråte, men bare fordi jeg som sagt igjen, vet åssen han har det, og det er min skyld :/
unskyld niklas, du er alle tiders gutt, men du er ikek for meg!
jeg er ikke den rette, selv om du elsker meg. Den rette treffer su nok snart, når hjerte ikek gjør så vondt lenger, du skal se jenter vil prøve seg i lange og breie, for du er en kjekkas. jeg har sett jenter gi deg bedårene blikk og prøvd å skjule det siden di ser du er med meg og di kansje ser at jeg ser dem, hehe. men vi var lykkelige, jeg har aldri elsket noen som deg, jeg har aldri stolt mer på noen enn jeg gjorde med deg. du er det ærligste menneske i værden. jeg kommer til å savne deg, for den du er, smilet ditt og måten du ler på, måten vi tuller på, armene dine som er så trygge og varme. og ikek minst den ubegripelige deilige rompa di ... ååå som jeg kommer til å savne den<3 oki nå angrer jeg i grund litt, heh... jeg håper med hele mitt hjerte at du finner henne... hun som vil være ditt alt og som ikke gir deg opp. lev livet, og vit at du vil altid være en stor del av hjerte mitt. altid!

3 kommentarer:

 1. Jeg har nettopp gått igjennom det samme selv...
  Men det er for det bedre! Du må tenke på deg selv og ditt liv <3

  Jeg tror du har gjort det rette, men jeg vet også at det er veldig tungt ^^ Jeg skal sende deg varme tanker og håper det hjelper litt ihvertfall :)

  SvarSlett
 2. Ut i fra alt du har skrevet her høres det ut som dette er for det bedre. Selvfølgelig savner du han nå, du er jo glad i han, men du vil få det bedre når du ikke trenger å undertrykke deg selv mer, og det merker du fort! Jeg har vært der selv, jeg var sammen med en fyr lenge som prøvde å forandre livssynet mitt, og det gjorde vondt som faen å slå opp med han, jeg lå bare i sengen i flere uker og spiste ikke og gikk ikke på skolen, men samtidig var det en enorm lettelse.

  Jeg tror du vil få det bedre nå, nå kan du til og med farge håret i hvilken som helst farge du vil uten å bekymre deg for hva noen vil synes, og det er digg det!

  SvarSlett
 3. Totalt enig med Audrey. Jeg syns du har tatt det riktige valget, selv om det er et tøft valg, og du burde være stolt av deg selv. Du kan ikke ta på deg ansvaret for at han er lei seg heller, så mye som du har prøvd å få det til å fungere, og som han bare har ignorert. På den måten, så har han lagt opp til det selv.

  *klemme*

  SvarSlett