onsdag 2. februar 2011

skummelt

Litt skummelt når man finnes sanger som sier det du har prøvd å si men ikke finner ord på, så finner du en sang som sier det på en så enkel måte at du begynner å lure på deg selv.


Jeg skal skrive ett nytt brev der jeg ikek har en haug av unskyldninger. Ett han kansje kan respektere.men akkurat nå liker jeg å nyte det jeg har igjen å leve for. og for dere som vil kalde dere mine venner, jeg trenger å høre at du bryr deg og vil støtte meg. jeg ville satt stor pris på det værtfall ;'( for jeg føler meg lite elsket av noen om dagen...

7 kommentarer:

 1. Jeg synes det er kjempebra at du står opp for deg selv og dine behov. Glad i deg! :)

  SvarSlett
 2. Sikkert vanskelig for ham å forstå. Når følelser er innblandet tenker ingen rett. Han er sikkert redd og usikker om hvordan han skal takle situasjonen. Om han ikke er det så har du vel svaret ditt allerede, anntar jeg.

  Uansett håper jeg det går bra for deg.

  SvarSlett
 3. Jeg støtter deg 100%! Gjør det du trenger å gjøre for din egen del. Det er DIN tur nå til å leve for DEG. Gjøre det du trenger for å ha det bra.

  *mange klemmer*

  SvarSlett
 4. <3 Du er elsket kjære deg, mer enn det du ser selv. Kanskje vi her oppe er litt langt unna, men det skal da rekke frem somehow likevel ;)Og husk, 2 dager. 2 dager, så kommer jeg og elsker deg litt nærmere....eh, ikke sånn, men sånn, you know ^^

  SvarSlett
 5. danarki, eline og winterhart: jeg elsker dere masse (som venner) gleder meg sånn til å være med dere<3 danarki, kommer du på cyberdyne på lørdag??

  SvarSlett
 6. Jeg kjenner deg jo ikke så godt, men jeg støtter deg søta, så mye det går an!

  SvarSlett
 7. er her for deg <3
  hoff, valgene man skal ta i livet er ikke lett..
  men jeg kan si det samme til deg som en meget klok og vis dame sa til meg for 5 år siden..
  du er stærk å du kommer til og klare alt du setter tankene dine mot <3

  å for ikke å glemme så var den kloke og smarte damen deg :)
  evig glad i deg selin

  kos og klem fra Tanja Elise

  SvarSlett