onsdag 9. februar 2011

savner deg

savner deg, savner armene dine, savner smile ditt, savner tullingen, savner sex'en, savner å være nær deg. tafse på den deilige rompa di, savner å ligge i armkroken å vite at så lenge du elsker meg så har jeg ingen annen bekymrling. Jeg kommer aldri til å krype, jeg kommer ikek til å si unskyld eller jeg vil ha deg tilbake, for jeg har det bra. jeg har det bra med meg, jeg har tid til venner, til ting jeg ikek turte gjøre før fordi når jeg gir meg til 1, så dør jeg fra værden. jeg hater bare det faktumet at da vi ble sammen elsket du meg akkurat som jeg var, du elsket meg, du elsket stilen min, musikken min du ble gjærne med på fest med mine venner, du koste deg, og jeg koste meg. det var godt å bli elsket av deg, det var enda mer godt å elske deg tilbake. Jeg har aldri elsket en gutt som deg, en trofast ærlig og hærlig mann som deg. du var og foraltid blir det beste som hendte meg, du lærte meg så mye, jeg kjempet for deg, for meg, for oss. men dager kom dager gikk du ble mer og mer lik din kamerat og du greier ikke en gang se det selv. det siste halv året fikk jeg tærpa inn i huet hvor mye du hater pannelugg, rødt hår og miss liker ditt og datt. jeg turte ike lenger være mitt sanne jeg, jeg turte ikke krangle, eller prate med deg. jeg turte skjeldent si min mening. vi prata så å si aldri lenger. du satt på skype med kamerater, jeg satt for meg selv å så serie eller satt å sufa på nett. ettervært ble jeg så vandt til at di gangene jeg var hos deg ble jeg ... jeg følte at jeg ble mindre prioritert, jeg sluttet å savne deg. Jeg var ikek sjalu lenger, jeg greide ikke føle meg noe annet en som ett slags dyr som blir skvist under ett eller annet stort og tungt.
men jeg sluttet aldri elske deg. og etter en ... er ikke en uke enda en gang, men jeg har levd allerede på en uke. og allerede 2 ganger har jeg savnet deg hardt, om jeg kunne ønske meg 1 ting i hele værden hadde det vært å ligge i armene dine, en siste gang. eller at jeg på ett magisk vis greide få deg til å se min side av saken, men det kommer aldri til å skje :'( men du skal vite at jeg elsker deg, og du er savnet, og jeg kommer aldri til å krype og be om en sjangse. for det vil altid ende med tårer uansett......

Jeg elsker deg, men jeg kan ikke ha deg. Dette er vel det vanskligste jeg har gjort i hele mitt liv, men jeg ønsker deg alt godt, for jeg kjenner ingen i værden som er så go hjerta som deg.
Du fortjener å ha det godt<3

2 kommentarer:

  1. it is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not

    SvarSlett
  2. *legger igjen en klem*

    Hjertesorg er smertefullt, men du vet du har gjort det rette. Og det er jeg utrolig stolt av deg for. Det krever mot å gjøre det som er riktig for en selv. Jeg strever med å gjøre det samme hver eneste dag, og det er ikke alltid jeg greier det, så jeg vet hvor mye styrke som kreves.

    *flere klemmer*

    SvarSlett