fredag 18. februar 2011

teite hode

Ligger å hører på henne le av meg. Hun sier at jeg er latterlig som tror jeg kommer til å få natta melding av han i natt. Hun sier at siden han ikke ga meg noe hjerte i nattameldinga i går så kommer han ikke til å sende en natta melding i natt og at han mest sansynelig etter praten i går er ute å titter etter ei søtere jente som ikke er like gal i hue. Og det er jo ikke vanskelig. Bare ett spørsmål om tid før jeg er glemt fra han og familien hans :-( er det hun sier. Og nå får jeg ikke sove. Har hode pine og vondt i magen. Idioti, hvorfor er det så lett for henne å overbevise meg om slike teite ting >_<

3 kommentarer:

 1. Om han ikke sender deg en melding betyr ikke det at han ikke vil. Eller at han ikke bryr seg om deg. Han er like menneskelig som deg. Kanskje han tror du ikke vil at han skal sende melding.

  Det er ingenting galt med å håpe. Det gjør deg ikke dum eller verdiløs. Om noe så burde middagen med ham bevist for deg at han bryr seg. Kanskje alt han håper på er at du skal komme tilbake. Ellers ville han ikke gått ut med deg.

  Forhold deg til det du vet, ikke hva du er redd for.

  SvarSlett
 2. Man er lettpåvirkelig når man er redd, og når stemmene kommer fra sitt eget indre er man enda mer sårbar.

  *klemmer*

  SvarSlett