søndag 13. februar 2011

siste timene

skulle på combichrist konsert i går, .... vel, dagen startet jeg fikk makt over tårene og ba dem slutte, hold dere vekk for i dag. gikk ut på tua å sa god morgen til r-mjauen som er på besøk i helga. laget meg frokost, satt å så på serier. så gikke jeg for å sminke meg, satt å gråt inne i skapet mitt, koste på noppi som kom å snuste på meg ganske ofte, nesten så jeg lurer på at hun mærket hvor vondt jeg hadde det. tørket tårene, sminke di såre røde øynene. det var ikke lett for det svei. men til slutt var jeg ferdig, kledde på meg så dro vi til byen, tittet rundt. så tok vi en kopp kaffe, og så klart så begynte jeg å grine igjen -_- idiot tårer!! så sendte stakkar r-mjauen med noen av di andre oslo vennene sine. så dro jeg til l&e, sto utafor å 'leket' i snøen til di kom fra ski turen sin.
vi gikk inn, jeg prøvde tenke på å puste, prøvde holde maska. men etter vinen ble opned og jeg fikk i meg en halv flaske så var ikke smilet såååå vanskelig. da gikk det bra, og jeg ble med på konsert alikevell. Uheldigvis så gikk det rett ned derfra. alle menneskene, kjæreste parr som nusser og gleder seg til å se yndlings bande sitt sammen, dele minner. og alt jeg greide tenke på var niklas, hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne dele disse minnene med han. men jeg innså at slik var det ikke og ble deppa igjen, så dro jeg og r-mjauen hjem, kjøpte meg ben and jarry is siden det skal hjelpe mot hjertesorg sies det.

 
i natt den lille jeg fikk sove drømte jeg om niklas. det var så lidenskaplig. han var naken, jeg var naken også. jeg følte han intil meg, jeg så øynene hans glitret slik som første gang han så meg. jeg strøyk på han, han strøyk på meg, han sa han elsket meg. jeg husker ikke alt men jeg husker jeg følte det som om drømmen var noe av det mest romantiske og lidenskaplige jeg har følt på værtfall ett år. så jeg sitter bare her i dag, prøver å finne på noe med r-mjauen, ikke særlig lett når han ike vil noe :P *poke* -_- så da ser jeg anime så får han gjøre det han vil =) i kveld skal jeg kansje til vennineden over veien å se film og kansje snakke litt. eller sitte alene på romme å være alene å spise isen min. alene tid er også godt!! bare ikke for mye av det....

jeg savner han =/ men men, slik kan det gikk....

2 kommentarer:

  1. Trist at det ble så tungt for deg på konserten, men skjønner jo hvorfor det ble slik.

    *klemmer*

    SvarSlett
  2. Det var veldig trist at du ikke fikk med deg konserten, men jeg synes det var utrolig koselig å få hilst på deg igjen :) Er alt for lenge mellom hver gang!

    SvarSlett